Spring over hovedmenu

Nordjysk samspil om dimittendindsats fortsætter – Nordjysk Karriere Bootcamp 2024

For fjerde år i streg afholder RAR Nordjylland Nordjysk Karriere Bootcamp i samarbejde med gode samarbejdspartnere. Formålet er at give ledige dimittender og kommende dimittender viden om det nordjyske arbejdsmarked og matche dem med potentielle arbejdsgivere.

Programspor for Nordjysk Karriere Bootcamp 2024.

Nordjysk Karriere Bootcamp foregår over to dage. Den 26. august holder vi online events, og onsdag den 28. august følges der op med et fysisk event på UCN i Aalborg. Onlinedagen byder på en række workshops, der hjælper dimittender med at styrke deres jobsøgning ved at give dem praktiske værktøjer og eksempler. Deltagerne får inspiration til at bruge LinkedIn, udforske AI’s potentiale og opdage alternative karriereveje.

Den 28. august er bygget op om en række oplæg og workshops, der klæder deltagerne på til det nordjyske arbejdsmarked. Der er fokus på iværksætteri, personlighedstests, grønne jobmuligheder og netværk. Dagen afrundes med et karrieremarked, hvor deltagerne kan netværke, få karriererådgivning og møde nordjyske virksomheder, der er på udkig efter deres næste medarbejder.

Programmet til Bootcamp ligger allerede nu klar, og der er åben for tilmelding – se mere her! 

Baggrund for og samspil om Nordjysk Karriere Bootcamp.

Nordjysk Karriere Bootcamp gennemføres som et samskabelsesprojekt på tværs af kommuner, uddannelsesinstitutioner, erhvervsfremmesystem og beskæftigelsessystem. Projektet skal biddrage til nordjyske dimittenders jobsøgning på et kvalificeret grundlag samt at give nordjyske virksomheder mulighed for at tilgå kvalificeret arbejdskraft blandt dimittenderne med henblik på udvikling og øget vækst.

Nordjysk Karriere Bootcamp blev afviklet første gang i 2021, og I 2023 blev det afviklet med over 1000 deltagere fordelt på den fysiske og online dag. Arbejdsgruppen bag Bootcamp består af: RAR Nordjylland, Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord, Akademikernes A-kasse, Ballisager, Professionshøjskolen UCN, Aalborg Universitet, Aalborg Jobcenter, FTF-A, HK Nordjylland og Magistrenes A-kasse.

Nærmere oplysninger:

Finn Jenne, formand for RAR Nordjylland, tlf. 28 45 33 09
Anders Stryhn, direktør AMK Midt-Nord, 7222 3602.

Sidst opdateret: 12-06-2024