Spring over hovedmenu

Organisering af RAR Nordjyllands VEU-arbejde

Kontakt til VEU-koordinatorer i Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord.

De regionale arbejdsmarkedsråd skal sikre koordination og aktørsamarbejde i forbindelse med voksen-, efter- og videreuddannelsesindsatsen (VEU). Formålet er at sikre et bedre match mellem arbejdskraftens kompetencer og virksomhedernes efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft.

Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord er sekretariat for tre RAR - nemlig RAR Nordjylland, RAR Vestjylland og RAR Østjylland. Til at understøtte RARs indsats på VEU området har AMK ansat en række VEU koordinatorer. 

Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord har valgt at organisere VEU-koordinatorerne tværgående i de tre RAR ud fra behov og indsats - men samtidig i forhold til geografi på de enkelte RAR-områder. Dette er gjort for at sikre tæt relationsdannelse og faste gennemgående kontaktpersoner.

Dermed er der VEU koordinatorer dedikeret til særligt at være udfarende ifht det enkelte RARs VEU arbejde. Det gælder i Nordjylland følgende VEU koordinatorer: Jens Martin Jacobsen og Anne Emdal Arba.

Den overordnede VEU-koordination på tværs af de tre RAR-områder, omhandlende RAR-Betjening, analyse, metodeudvikling og tilrettelæggelse af indsatser, understøttes af: Direktør Anders D. Stryhn. 

Se kontaktoplysninger på alle medarbejdere i Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord 

Sidst opdateret: 22-05-2023