Spring over hovedmenu

Kontakt – RAR Vestjyllands VEU-arbejde

VEU-koordinatorer i Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord

De regionale arbejdsmarkedsråd skal sikre koordination og aktørsamarbejde i forbindelse med voksen-, efter- og videreuddannelsesindsatsen (VEU). Formålet er at sikre et bedre match mellem arbejdskraftens kompetencer og virksomhedernes efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft.

Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord er sekretariat for tre RAR - nemlig RAR Nordjylland, RAR Vestjylland og RAR Østjylland. Til at understøtte RARs indsats på VEU området har AMK fået mulighed for at ansætte en række VEU koordinatorer. Sammenlagt 10 årsværk.

Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord har valgt at organisere VEU-koordinatorerne ud fra geografi på RAR-områder. Dette er gjort for at sikre tæt relationsdannelse og faste gennemgående kontaktpersoner. Dermed er der VEU koordinatorer dedikeret til at være udfarende ifht det enkelte RARs VEU arbejde.

Den overordnede VEU-koordination på tværs af de tre RAR-områder, omhandlende RAR-betjening, analyse, metodeudvikling og tilrettelæggelse af indsatser, varetages af: Direktør Anders D. Stryhn - AMK Midt-Nord.

Se kontaktoplysninger på alle medarbejdere i Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord

Sidst opdateret: 22-05-2023